Manicure hos Prettyfeet & Beauty Care

Hvis du drømmer om at have smukke og velplejede negle, så er vælg en manicure hos Beautyfeet & Beauty Care i Fredericia, hvor jeg også har mange kunder fra Vejle og Kolding. Vi tilbyder forskellige typer af manicure, som vil give dine negle et nyt liv og et personligt præg. Uanset om du ønsker et naturligt, klassisk eller farverigt look, så har vi noget for enhver smag.

Shellac manicure og pedicure

Shellac en speciel type neglelak, som ikke lufttørrer, men som skal hærdes under en UV/ LED lampe. Det betyder, at lakken holder meget bedre end almindelig neglelak, og ikke mister sin glans før der er gået 2-3 uger. Det gør, at du ikke behøver at lægge nyt neglelak så ofte.

Hos Beautyfeet & Beauty Care kan vi lave negle med shellac på både hænder og fødder. Det kan være franske negle med shellac, hvor kanten er hvid, et naturligt look med en neutral farve eller noget mere sprælsk, hvis du er til et vovet look. Vi har et bredt udvalg af nuancer og farver, og flotte mønstre og detaljer.

Vi sørger altid for at vores kunder er tilfredse når de går herfra med et smil på læben. Vi tilbyder også at komme ud til dig og udføre manicure eller fodbehandling.

Gellak Fredericia

Manicure Pretty Feet

Gellac manicure - lang holdbarhed

Gellac, også kaldt gelpolish, er også en lak som skal hærdes under UV/ LED lampe. Lakken holder meget bedre end normal neglelak.
Hos Beautyfeet & Beauty Care bruger vi Semilac gellac, som uden tvivl er nogle af de bedste på markedet. Semilac gellac har en unik formel, som gør dem ekstremt holdbar og robust. En manicure med semilac gellac har en holdbarhed på op til 21 dage.

Vi tilbyder semilac gellac i mange forskellige farver og toner, så du kan finde den, der passer bedst til din stil og personlighed. Du kan også kombinere din manicure med en af vore s andre behandlinger som for eksempel vores skønne fodbehandling, så dine hænder og fødder både bliver plejet og får fine og velplejede negle.

Pretty Paraffin behandling

Pretty paraffin-behandling er en luksus og effektiv behandling, som giver dine hænder og fødder en dyb fugtighed og blødhed. Parafin er et naturligt stof, som har en varmende og behandlende effekt på huden. Det hjælper med at åbne porerne, fjerne døde hudceller, stimulere blodcirkulationen og lindre smerter og stivhed i leddene.

Hos Beautyfeet & Beauty Care tilbyder vi paraffin-behandling som består af peeling, en massage, en indpakning i varm paraffin og afsluttende creme. Du kan vælge at få behandlingen alene eller sammen med en manicure eller pedicure. Det er en fantastisk måde at forkæle dine hænder eller fødder på, især i de kolde og tørre måneder.

Book her Ring op