Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling

I hjertet af Fredericia ligger Beautyfeet & Beauty Care, som tilbyder skræddersyede behandlinger til ansigtet. Jeg har mange års erfaring med ansigtsbehandlinger til forskellige hudtyper. Uanset om du kommer fra Middelfart, Kolding eller Vejle, er klinikken et skønhedssted, hvor alle er velkomne. Lad os bringe din naturlige glød frem, mens vi forkæler din hud og giver den, den opmærksomhed den fortjener.

Velkommen til en verden af skræddersyede ansigtsbehandlinger, hvor din skønhed er i fokus. Jeg tilbyder også fodbehandlinger, manicure og voksbehandlinger.

Hudplejeprodukter til alle hudtyper

Hos Beautyfeet & Beauty Care kan vi tilbyde en lang række forskellige pleje- og renseprodukter. Vi sørger for at anvende de produkter, der passer bedst til din hudtype i alle vores behandlinger, så du opnår det bedste resultat med din ansigtsbehandling.
Uanset om du har sensitiv, tør hud eller normal hud, så har vi produkter der kan forbedre din hud.

Vores dygtige personale arbejder omhyggeligt med hver behandling, og sørger for nøje at udvælge de produkter, der skal indgå i din ansigtsbehandling. Inden din ansigtsbehandling starter, tager vi os tid til at analysere din hud, så vi kan finde frem til den ansigtsbehandling, der passer præcis til dig og din hud.

Pretty Ansigtsbehandling

Denne ansigtsbehandling indeholder følgende: Dobbelt afrens, peeling og dybderens af urenheder. Afsluttes med maske, serum, øjencreme og dagcreme.

Pretty Deluxe Ansigtsbehandling

Denne ansigtsbehandling indeholder følgende: Dobbelt afrens, peeling, dybderens af urenheder. Afsluttes med maske, nakke-, skuldre- og ansigtsmassage. Afsluttes med maske, serum, øjencreme og dagcreme.

En ansigtsbehandling hos Beautyfeet & Beauty Care kan afhjælpe på en række forskellige hudproblemer, såsom:

  • Aldringstegn og fine linjer
  • Akne og urenheder
  • Rødme og pigmentfejl

Book tid til din behandling online

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke tid telefonisk, kan du ringe til mig på telefonnummer 61 75 02 84. Du kan også til enhver tid udfylde kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Book her Ring op